Фермерів запрошують взяти участь в конкурсі на субгрант для збільшенні потужностей зберігання та сушки зерна

Мінагрополітики повідомляє, що програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) оголосила про конкурс на одержання субгранту для реалізації проекту «Підтримка ММСП зернового напрямку в збільшенні потужностей зберігання та сушки зерна».

ММСП — малі та середні підприємництва, до них віднесено також і мікропідприємництва.

Ця програма буде спрямована на розширення доступу ММСП до послуг з доробки, сушіння та зберігання зерна на елеваторах. Діяльність даного запиту включає всю територію України за виключенням тимчасово окупованих територій.

Програма USAID АГРО проведе передзаявочний онлайн-семінар 27 грудня 2022 р. з 11:00 до 13:00 години за київським часом. Щоб підтвердти свою участь, необхідно надіслати ім’я учасника, назву організації, електронну адресу учасника та його номер телефону до 23 грудня 2022 р. на пошту agro.subawards@chemonics.com з посиланням на РПЗ-05.

Далі необхідно:

  • Надсилати заявки першого етапу (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи не пізніше 18:00, 25 січня 2023 р. АГРО продовжуватиме приймати заявки до 18:00, 12/06/23 або до моменту вичерпання коштів).
  • Усі питання щодо цього РПЗ надсилати на адресу ilazarenko@chemonics.com не пізніше 18:00, 17 січня 2023 р.