Елеватор російських власників у Одеський області передали в управління АРМА

Шевченківський райсуд Києва передав в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами зерносклад та комплекс для сушіння зерна одеської агрокомпанії ТОВ «Апікс», яка має російських власників.

Про це повідомляє видання 368.media.

Зазначається, що засновником агрокомпанії ТОВ «Апікс», яке займається вирощуванням зернових та бобових культур, є інша компанія — ТОВ «Рінтол». 

«Остання належить громадянам росії Миколі Бакуліну та Світлані Бакуліній, котрі вірогідно є рідними братом та сестрою», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у вересні постановою слідчого СБУ майно та корпоративні права ТОВ «Апікс» у вигляді 100 % статутного фонду на загальну суму 2,041 млн гривень, належних ТОВ «Апікс», визнано речовими доказами та на них накладено арешт.

«Серед арештованого майна будівля-контора в с. Оленівка, Одеської області, корівник, зерноочисний комплекс, зерносклад для насіння та інша нерухомість. Шевченківський районний суд міста Києва задовольнив клопотання слідства про передачу арештованого майна та активів в управління АРМА», — пише видання.