Розробки українських виробників очисного обладнання вражають відвідувачів виставки ЕІМА в Італії

Українські виробники елеваторного обладнання на виставці ЕІМА в Італії
Українські виробники елеваторного обладнання на виставці ЕІМА в Італії
Джерело фото: facebook.com/Ексклюзивні Технології

В Італії на щорічній міжнародній виставці техніки для сільського господарства ЕІМА, яка проходить у Болоньї з 9 по 13 листопада, україньскі виробники елеваторного обладнання представили свої розробки.

Через війну поїхати зі своєю продукцією до Італії змогли лише троє виробників обладнання — Fadeev Agroue, «Аеромех» та «Львівагромашпроект». Але українські експозиції привернули до себе увагу відвідувачів ЕІМА у перший же день виставки. Засновник Fadeev Agroue Леонід Фадєєв каже, що цікавості з боку фермерів до свого сортувального обладнання він очикував.

Він говорить, що зазвичай відвідувачи не можуть зрозуміти, як одна машина може сортувати зерна з такою високою точністю на декілька фракцій одночасно.

«Відвідувачі виставки ніяк не можуть зрозуміти, як така маленька машина ділить насіння кукурудзи за один прохід на 9 фракцій. Перші дві — це дрібне мінеральне і рослинне сміття, а потім розмір 8 мм, пласкі та округлі зерна окремо, далі так само 9 мм, 10 мм і окремо сходить перерозмірене неякісне насіння. Вся справа в ситах та решітках!» — розповідає винахідник.

 Результати проботи очисно-сортувальної машини Fadeev Agro

На виставці на стенді Fadeev Agroue демонструють роботу маленької очисно-калібрувальної машини АСЯ-3.