Компанія Новий Елеватор представила своє обладнання на AGRO SHOW в Польщі

Обладнання компанії Новий Елеватор на AGRO SHOW
Джерело фото: Elevatorist.com

Компанія «Новий Елеватор» представила обладнання, яке не має аналогів на європейському ринку, на сільськогосподарській виставці AGRO SHOW, що відбулася у польському місті Беднари.

Про це Elevatorist.com повідомляє пресслужба компанії «Новий Елеватор».

Українські виробники представили сучасні енергозберігаючі технології для сушіння зерна, які дозволяють аграріям перейти з природнього газу на деревну тріску. При цьому перехід на екологічне поновлюване паливо в рази знижує собівартість сушіння.

 

«Виявилося, що українські розробники були єдиними, хто мав ефективні рішення у переході зерносушарства з природного газу на альтернативне паливо. В результаті було укладено попередні договори на 2023 р. з покупцями з Польщі, Румунії, Австрії, Словаччини, країн Балтії та й навіть Гвінеї!», інформують компанії «Новий Елеватор».

Виставка AGRO SHOW найбільша сільськогосподарська виставка в Європі, що проводиться у пленерних умовах. В ній взяли участь понад 800 фірм із усього світу.

ТОВ «НОВИЙ ЕЛЕВАТОР» засновано у 2011 р. Основні види діяльності розробка та виробництво зерносушильного обладнання, надання послуг сушіння зерна.