ФАО запрошує аграріїв подати заявку на тендер із закупівлі потужностей для зберігання зерна до 5 серпня

Продовольча та сільськогосподарська організація Об’єднаних Націй (ФАО) оголосила міжнародний тендер на закупівлю потужностей для зберігання зерна та вирішення поточного дефіциту сховищ в Україні з метою надання аграріям необхідного обладнання для зберігання зерна протягом 2022-2023 років.

Про це йдеться на сторінці організації.

1 серпня 2022 року ФАО проведе онлайн-зустріч для потенційних постачальників, щоб представити детальну інформацію про вимоги до подання заявки, ознайомити з інструкціями щодо реєстрації в системі UNGM та надати відповіді на запитання. Час проведення:15:00.

Посилання для участі в заході: https://fao.zoom.us/j/91795021039.

Код доступа до зум-конференції: FAOUKRAINE.

Технології, які будуть закуплені у межах тендеру, включають:

  • Рукави для зберігання зерна, навантажувачі та розвантажувачі зерна;
  • Модульні зерносховища з тентовим покриттям та місткістю від 300 до 1000 тонн (для пшениці).

Щоб взяти участь у цьому тендері, постачальникам пропонується подати заявку через Глобальний ринок ООН www.ungm.org, обравши тендер:

2022-30 Запрошення до участі в тендері (ITB) на закупівлю рукавів для зберігання зерна, навантажувачів та розвантажувачів зерна для України.

2022-31 Запрошення до участі в тендері (ITB) на закупівлю модульних зерносховищ з тентовим покриттям та місткістю до 1000 тонн (для пшениці) для України.

Постачальники повинні бути зареєстровані (https://www.ungm.org/Vendor/Registration). Детальні інструкції щодо того, як отримати доступ до тендерної документації ФАО та подати тендерну пропозицію через UNGM, можна завантажити на сторінці управління тендерами UNGM (Tender Management page).