Золочівський елеватор Прометея відновлює роботу

ГК «Прометей» відновлює роботу свого «Золочевського елеватора», що на Харківщині. Підприємство повертає на роботу працівників, найближчим часом планує розширення спектра послуг для сільгоспвиробників, а також відновлення відвантаження.

Про це повідомили в пресслужбі компанії.

«Наразі, коли лінія фронту від нас відсунута, ми маємо намір переходити в більш активний режим роботи. Регулярно контролюється якість продукції, ведеться необхідний облік», — розповів директор елеватора Данило Данилов.

З початку березня Золочівський елеватор знаходився під посиленою охороною і був фактично «законсервований». На підприємстві залишалась тільки охорона і директор, а також позмінно працював обслуговуючий персонал. Відвантаження не здійснювалося.

«Наші зерносховища з перших днів війни були переведені у військовий режим і були під особливою охороною. Це дозволило повноцінно функціонувати більшій частині активів зі зберігання зерна. Запуск роботи «Золочівського елеватора» дозволить посилити блок активів ГК«Прометей», що працюють у штатному режимі, і надалі допоможе знизити дефіцит елеваторних потужностей в новому сезоні», — прокоментували у компанії.