Аскет Шиппінг переносить виробничі потужності

«Аскет Шиппінг» переміщує виробничі потужності на захід України. Компанія також планує організовувати експортну логістику зернових через порти Дунаю та країн ЄС.

Про це повідомила пресслужба компанії.

«Ми прийняли рішення про релокацію бізнесу на захід України і вже завершуємо процеси переміщення виробничої бази та працівників. Плануємо співпрацювати з елеваторами Західної України, Європи, та відправляти вантажі залізничним та автомобільним транспортом у порти країн Європи», — повідомила власниця компанії Катерина Русіна.

Вона додала, що зараз відновлення зернового експорту і створення нових логістичних потоків є питаннями економічної безпеки України.

«Ми над цим працюємо і робимо все належне, щоб налагодити нові шляхи експорту і довести, що Україна спроможна бути одним із провідних учасників світового аграрного ринку навіть під час війни», — наголосила Русіна.

Нагадаємо, ДП «Білгород-Дністровський морський торгівельний порт» до відкриття Чорного моря для судноплавства працюватиме у форматі транспортно-логістичного центру для портів на Дунаї.