Форполімер запустить у виробництво елементи футерованого транспортного обладнання

Форполімер вироблятиме елементи футерованого самопливного обладнання
Форполімер вироблятиме елементи футерованого самопливного обладнання
Джерело фото: Еlevatorist.com

НВП «Форполімер» запустив у тестовому режимі виробництво елементів зафутерованого самопливного обладнання. Це труби, клапани, вводи, запірна арматура, тобто всі елементи, які піддаються стиранню та травмують зерно.

Про це на виставці «АгроВесна 2022» журналісту Еlevatorist.com розповів директор та співзасновник НВП «Форполімер» Андрій Віговський.

«Якщо раніше ми футерували обладнання інших виробників, намагалися робити вставки універсальними, зараз ми хочемо перейти на роботу з одним виробником — він за нашими кресленнями виготовить обладнання, яке підходитиме до наших ливарних форм, і виходитиме ідеальний продукт», — пояснює Андрій Віговський.

На ринок це обладнання вийде у 2023 році.

«Ми хочемо змінити підходи та надавати споживачеві готове обладнання — метал плюс поліуретан. Виконуватимемо футерування як методом заливки, так і вставками. Що дасть таке обладнання елеватористам? Це буде дешевше, оскільки скоротитися логістика, до того ж підуть зайві часові витрати», — каже комерційний директор та співзасновник «Форполімер» Лариса Ткаченко.