Українські аграрії зможуть користуватись онлайн-платформою для торгівлі своєю продукцією

Для виробників та постачальників агропродукції в Україні розробили онлайн-платформу Retail Guidebook. У сервісі буде систематизована інформація про співпрацю з основними каналами збуту аграрної продукції. Проект створено Українською асоціацією бізнесу та торгівлі (UBTA) у партнерстві з Офісом ефективного регулювання (BRDO).

Про це повідомила прес-служба UBTA.

Тепер аграрії можуть торгувати з національними та регіональними торговельними мережами, представниками HoReCa та кейтерингу, трейдерами, переробниками, дистриб'юторами та маркетплейсами через онлайн-платформу.

Перед запуском Бюро Маркетингових Технологій провело якісне дослідження потреб виробників та постачальників агропродукції. Платформа представлена ​​веб-порталом. Згодом розробники також провели тестування онлайн-платформи.

На етапі тестування платформи учасників дослідження зацікавили кілька ключових особливостей сервісу. А саме: наявність бази каналів збуту та потенційних клієнтів, а також інформація про органи сертифікації.

«Завдяки платформі виробники та постачальники с/г продукції отримають реальні вимоги щодо роботи з торговельними мережами, якісну базу контактів основних каналів збуту та умови співпраці. Спрощення доступу до ринкової інформації сприятиме підвищенню активності аграрного бізнесу в Україні», - розповіли в UBTA.