У Черкаській області зерновоз розсипав кілька тонн соняшнику

У Черкаській області зерновоз розсипав кілька тонн соняшнику
Поблизу Умані зерновоз з соняшником потрапив у ДТП
Джерело фото: facebook.com/cherkasypolice/

В Уманському районі Черкаської області зерновоз, який віз соняшник, потрапив в ДТП. В результаті аварії насіння соняшнику висипалися на узбіччя. Водій отримав травми.

Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.

«6 жовтня близько 17:00 в Уманське районне управління поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу села Дмитрушки сталося ДТП. Водій автомобіля MAN не впорався з керуванням, з'їхав з дороги і перекинувся. Причіп вантажного автомобіля був завантажений насінням соняшника, яке висипалося на узбіччя. До місця виклику негайно виїхали поліцейські і медики», — йдеться в повідомленні.

В результаті аварії водій зерновозу отримав незначні травми. Після того, як лікарі оглянули 30-річного чоловіка, він відмовився від госпіталізації.

За порушення правил дорожнього руху, інспектори поліції склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.