Нідерландська компанія інвестувала у виробництво кормових добавок на Львівщині

У Львівській області запустили завод з виробництва кормових добавок для сільськогосподарських тварин. У підприємство інвестувала € 7,8 млн нідерландська компанія «Коудайс Україна».

Про це повідомила пресслужба Мінагро.

Переробний завод оснащений автоматизованими системами управління, автоматичною лінією упаковки і роботизованою технікою. Підприємство може виробляти 1500 т кормових добавок на місяць.

«Передові технології виробництва дозволять продукції бути конкурентоспроможною на вітчизняному ринку і допоможуть завоювати позиції на світовому. Переконаний, що це далеко не останній успішний проект на Львівщині», — зазначив перший заступник міністра аграрної політики і продовольства України Тарас Висоцький.

Компанія «Коудайс Україна» входить в нідерландську групу компаній світового виробника кормів, преміксів та концентратів для домашніх тварин і птиці.

«Новий завод повністю відповідає всім міжнародним стандартам, сертифікатам. Тому, ми припускаємо, що деяка частина продукції буде відправлятися і на експорт», -зазначив фахівець з якості.