Укравтодор почав монтаж системи WiM на Варварівському мосту в Миколаєві

Укравтодор почав монтаж системи WiM на Варварівському мосту в Миколаєві
Укравтодор почав монтаж системи WiM на Варварівському мосту в Миколаєві
Джерело фото: facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua

«Укравтодор» почав установку системи зважування в русі на Варварівському мосту в Миколаєві. З її допомогою буде здійснюватися контроль транспорту на відремонтованій ділянці дороги М-14 Одеса — Мелітополь — Новоазовськ.

Про це повідомляє пресслужба «Укравтодору».

«Завершено ремонт покриття 10,5 км міжнародної траси М-14 Одеса — Мелітополь — Новоазовськ, яка проходить через Миколаїв. Для належного контролю за перевезенням вантажів, що прямують до портів, і збереження нового дорожнього полотна, встановлюємо систему зважування в русі. Майданчик WiM незабаром запрацює на дамбовій частині мостового переходу через річку Південний Буг, який відомий як Варварівський», — йдеться в повідомленні.

Дорожники вже заклали фундамент і змонтували аркову конструкцію. Надалі на арку встановлять навісне обладнання, а в дорожнє покриття вмонтують датчики моніторингу руху транспорту.

Відзначимо, що комплекси WiM дозволяють збирати інформацію про дату і час проїзду транспорту, його габаритні розміри, загальну масу і її розподіл по осях в єдину картку автомобіля. Система фіксує температуру повітря і дорожнього покриття, смугу, напрямок і швидкість руху і державний номерний знак. Система реагує на конкретні порушення і передає їх цільовим органам.