6 листопада 2023, 09:50, Елеватори

НІБУЛОН запроваджує сервіс електронної реєстрації автотранспорту на філії Бессарабська

На філії «Бессарабська» агрохолдингу «НІБУЛОН» ввели в експлуатацію новий сервіс електронної реєстрації автотранспорту. 

Про це повідомила пресслужба компанії.

Новий чат-бот, який отримав назву LineUp NIBULON, дозволяє спланувати візит та вивантаження на філії «Бессарабська» з максимальною точністю.

Функціонал рішення охоплює як потреби водіїв, які прямують до філії, так і диспетчерів підрозділу.

Таким чином, водії мають змогу:

  • зареєструвати свій рейс;
  • переглянути поточну чергу на філії «Бессарабська»;
  • зрозуміти кількість запланованих іншими водіями рейсів на сьогодні/завтра;
  • отримати перепустку на в’їзд в місто Ізмаїл.

У цей час диспетчери філії видаватимуть перепустки в автоматизованому режимі, що дасть змогу обмежувати видачу перепусток і таким чином контролювати потік як поблизу філії, так і на трасах загального користування регіону.

Читати по темі: На терміналах Louis Dreyfus 70% зерновозів реєструються в електронну чергу заздалегідь

«Зараз в умовах війни, коли порти Дунаю стали майже єдиним надійним каналом експорту, ми спостерігаємо формування значної стихійної черги автотранспорту, яка очікує на вивантаження біля філії «Бессарабська». Це збільшує ризики для водіїв з огляду на безпекову ситуацію в регіоні та негативно впливає на операційну діяльність підприємства. За допомогою сервісу електронної реєстрації ми одночасно ліквідовуємо чергу та пришвидшуємо час обробки автотранспорту за рахунок попереднього внесення даних, потрібних для формування товарно-транспортної накладної», — коментує директор з логістики «НІБУЛОНу» Сергій Калкутін.

Крім того, сервіс дозволить «НІБУЛОНу» управляти потоками експорту в розрізі культур та штучно обмежувати надходження автотранспорту зі збіжжям, яке не заплановане до перевалки в певний період часу.

Сервіс LineUp NIBULON — це власна розробка департаменту інформаційних технологій «НІБУЛОНу».

Згодом за результатами локальної промислової експлуатації в компанії розраховують масштабувати рішення на всю мережу елеваторних комплексів та перевантажувальних терміналів «НІБУЛОНу», а також розширити функціонал до рівня планування не тільки дня, але й певного проміжку часу для вивантаження.