4 вересня 2023, 16:14, Україна

Компанія S-Engineering взяла участь у державній програмі Доступні кредити 5-7-9%

Компанія S-Engineering взяла участь у державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%», коштами якої наразі профінансовано кілька поточних великих проєктів з розробки та впровадження систем автоматизації та електропостачання на заводах із виробництва олії, кондитерських виробів, а також на родовищах з видобутку нафти.

Про це повідомила пресслужба S-Engineering.

Також в компанії зазначили, що участь у держпрограмі «Доступні кредити 5-7-9%» дала змогу придбати надсучасний токарний верстат на виробництво.

«Крім того, ми стали одними із перших клієнтів Укрексімбанку, які розпочали використання операції на умовах валютного СВОП, що дозволило мінімізувати наслідки курсових змін для бізнесу. Тож незважаючи на всі труднощі воєнного стану S-Engineering продовжує розвиватись: проєктувати, розробляти інженерні рішення, виготовляти та здійснювати сервіс обладнання для наших клієнтів», — розповів засновник компанії Батир Аннаєв.

В свою чергу, член Правління Укрексімбанку Михайло Медко зазначив, що S-Engineering є першим клієнтом середнього бізнесу, який розпочав використання сучасних інструментів планування фінансових потоків та уклав угоду валютного СВОПу.

Довідково:

З моменту заснування у 2007 році S-Engineering спеціалізується на виробництві обладнання та наданні інженерних послуг із чіткою орієнтацією на глобальний ринок. За цей час компанія реалізувала понад 700 комплексних проєктів у 19 країнах у співпраці з провідними компаніями світу, а також постачає власну продукцію до країн Центральної та Східної Європи, регіону MENA тощо. На сьогодні S-Engineering має 4 власних патенти і дві технології, у тому числі — інтелектуального управління транспортуванням зернових, яка при перевалці на морських терміналах збільшує продуктивність на 16% і економить електроенергію на 17%.