Створено Agro Marketing Club, який обʼєднає маркетологів та комунікаційників аграрної України

Маркетологи та комунікаційники аграрної галузі обʼєдналися у професійну спільноту Agro Marketing Club задля сприяння розвитку високотехнологічного сільського господарства України.

Про це повідомили в пресслужбі DroneUA.

Ініціаторами проекту стали Святослав Ткаченко, керівник і маркетолог Agro Marketing Agency, Наталія Кулаковська, директорка з маркетингу KMZ Industries, та Руслана Загній, керівник департаменту маркетингу та комунікацій DroneUA.

«Ідею клубу, який би об’єднав аграрних маркетологів, я виношував в собі років п'ять, а може й більше. Чомусь постійно здавалося, що її втілення не на часі. Але, як виявилось, я не один такий, є однодумці. Поспілкувавшись, ми вирішили, що годі чекати, час втілювати. Саме так було організовано Agro Marketing Club. Це важлива та актуальна ініціатива, яка сприятиме розвитку аграрного сектору України», — говорить Святослав Ткаченко.

Agro Marketing Club має за мету сприяння розвитку аграрного маркетингу в Україні, обмін досвідом та кращими практиками, підвищення кваліфікації та розширення професійного спілкування.

«AgroMarketingClub — це інвестиція в майбутнє. В якийсь час ця когорта однодумців переросте в іменитий «орден». А зараз людям, які працюють на межі креативу і агробізнесу, як ніколи потрібно об’єднуватися, чути один одного і творите сильне, високотехнологічне агромайбутнє України. Які б інновацій не виходили на ринок, кожна із них проходить через світлі голови і безстрашні руки маркетологів, комунікаційників, піарників. Уявіть яку потужну агро стратегію країни можна створити і реалізувати разом?! Тому створення і функціонування спільноти на часі як ніколи», — додала Руслана Загній.

Клуб планує проводити регулярні зустрічі, вебінари, тренінги та інші заходи для своїх членів та гостей.

«Агро — це потужна індустрія, де працюють «мізки» на всіх ланках. Наші задачі, подекуди, складніше виконати, ніж в FMCG, але від того вони й цікавіші. Професійний розвиток маркетологів та комунікаційників та визнання здобутків у своїй спільноті йтиме на користь кожному з її гравців, а єднання цієї когорти рухатиме вперед галузь в цілому», — зазначає Наталія Кулаковська.