В Agricom Group розповіли про свою стратегію зберігання зерна

Компанія Agricom Group планує використовувати різні схеми зберігання свого врожаю. Основною стратегією зберігання зерна врожаю 2022 року для Agricom Group є розміщення частини врожаю на сторонніх елеваторах, для подальшого відвантаження у вагони.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Частину зерна планується доставити на власний елеватор у Чернігівському кластері. В основному це зерно з полів, що знаходяться поруч з елеватором. Частину зерна планується розмістити у полімерних рукавах, оскільки через зруйновані мости на Чернігівщині немає можливості довозити до власного елеватора», пояснюють в компанії.

Збір урожаю на полях Agricom Group  в розпалі. Перший автомобіль зібраної пшениці на полях Житомирського кластера відправили на зберігання 21 липня. Всього по цьому кластеру очікується обмолот озимої пшениці з площі 1068 га.

В Чернігівській області, незважаючи на всі складнощі, які виникли через окупацію, на минулому тижні також стартувала збиральна кампанія. На полях цього кластеру планують опрацювати 1440 га з озимою пшеницею.