Маріупольський морський торговельний порт припинив трудові договори майже з усіма працівниками

Маріупольський МТП до війни
Джерело фото: mrpl.city

ДП «Маріупольський морський торговельний порт» (ММТП) з 12 травня, призупинило дію трудових договорів своїх працівників у зв’язку із тимчасовим закриттям окупованого російськими загарбниками Маріупольського морського порту.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби порту.

«...З 12 травня року призупиняється дія трудових договорів, а тому й всі належні виплати (в т.ч. й за колективним договором) на період воєнного стану, але не пізніше дня його припинення або скасування», — вказала пресслужба.

ДП «ММТП» продовжить здійснювати виплати відповідно до чинного законодавства лише працівникам, які залученні до виконання обов’язків, передбачених Законами України «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», «Про основи національного спротиву».

Працівники, які не отримали 2/3 за квітень, але вийшли на зв’язок з підприємством також отримають виплату за квітень до кінця поточного місяця.

«Адміністрація порту висловлює Вам вдячність та подяку за роботу та чекаємо на найскоріше завершення військової агресії, повернення до нашого міста Маріуполь для відновлення роботи рідного підприємства!»,— говориться у зверненні до колектива.