Elevatorist.com потребує вашої підтримки


Джерело фото: Elevatorist.com

Друзі, 8 років команда Elevatorist.com разом з вами створювала корисний контент.

3М=ФМ-ФМ х ((Сс+Хв) : 100) знаємо, що для вас це не просто рівняння, це та сама формула Дюваля, яку ми розбирали на шпальтах нашого видання і разом з нами це робили 170 тисяч фоловерів з України і всього світу.

Разом з вами ми спостерігали будівництво елеваторів з нуля. Два сезони спецпроєкту побачило більше 30 тисяч читачів

Разом ми сушили зерно. Більше 17 тисяч читачів навчилось працювати з пшеницею, кукурудзою, соняшником, нішевими культурами

Вчились продавати збіжжя. Наші читачі вміють відрізнити FOB від CIF, а EXW від FCA.

За ці роки наша команда відвідала не один десяток елеваторів, тримала вас в курсі основних тенденцій, висвітлювала життя зерносховищ. Над наповненням нашого сайту працює чимала команда. Це і журналісти, фото та відео оператори, SMM-менеджери, головний редактор, програмісти, статисти. Наразі члени нашої редакції опинилися у важких умовах, як і всі українці. 

Частині редакції довелося залишити домівки у Харківській та Сумській областях, частина намагається працювати вдома, незважаючи на небезпеку. Саме через це певний час ми інформували вас лише через соцмережі. Зараз же повернулися до активної роботи саме на сайті.

До початку війни ми були в силах самостійно забезпечувати себе. Але тепер, на жаль, більшість джерел фінансування медіа перекрита.

Зараз нам як ніколи потрібна ваша підтримка! Щоб робити якісний контент, щоб освітити відновлення повноцінного функціонування всіх українських елеваторів, щоб пережити і разом вистояти.

Підтримати нас можна кількома способами. Обрати зручну для вас суму, яка буде автоматично списуватись із вашої картки щомісяця прогягом року або відправити одноразову допомогу.