Українські військові звільнили від окупантів завод Agricom Group

Завод Добродія на Чернігівщині
Завод Добродія на Чернігівщині
Джерело фото: Agricom Group

Збройні сили України звільнили від російських окупантів завод «Добродія» компанії Agricom Group, який знаходиться у Чернігівській області.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«З моменту окупації Чернігівської області російськими військами наше сучасне технологічне виробництво, що було запущено у смт Михайло-Коцюбинське у Чернігівській області лише 4 роки тому, частково розграбовано окупантами», — розповідають у пресслужбі.

В Чернігівському агрокластері Agricom Group постраждала техніка та склади, збитки наразі оцінюються.

«Я дякую усім працівникам Чернігівського кластеру за їхню витримку, підтримку і за те, що у важкі часи зуміли зберегти те, над чим  так довго і ретельно працювали. Ми докладемо всіх зусиль для максимально швидкого відновлення роботи заводу та аграрного напрямку. І вже зовсім скоро розпочнемо посівну на Чернігівщині, щоб забезпечити Україну продовольством», — додав співвласник та виконавчий директор Agricom Group, президент УКАБ Петро Мельник.

Нагадаємо, російські війська 3 квітня завдали ракетного удару по елеватору в Миколаївській області. В результаті удару було пошкоджено матеріально-технічну базу елеваторного комплексу.