В Україні погіршиться погода — МетеоФарм

В Україні 28-го січня прогнозують погіршення погодних умов. По всій країні буде хмарно, лише в Одеській області хмарно з проясненням.

Про це повідомляють синоптики МетеоФарм.

«Під впливом атмосферного фронту опиниться вся країна, передбачаються короткочасні опади у вигляді снігу, мокрого снігу та навіть дощу. Лише в західних областях пройдуть значні опади та проявить себе сильний західний вітер, його середня швидкість місцями досягатиме 15 м/с, пориви до 25 м/с», — зазначають синоптики.

На решті території прогнозують вітри південного, південно-західного напрямку, середня швидкість 4-9 м/с, пориви до 15-20 м/с. Через коливання температур можлива ожеледиця на дорогах, налипання мокрого снігу та ожеледь.

В західних, південних, північних та центральних областях нічні температури коливатимуться від 0 до -4°С, однак на сході, в Запорізькій, Сумській, Дніпропетровській та Полтавській областях буде прохолодніше -2...-13°С.

Денні температури скрізь знаходитимуться в межах -1...+4°С, максимально температура підніметься до +5°С в Чернівецькій, Одеській та Вінницькій областях.