На Одещині сталася смертельна ДТП із зерновозом

Вчора близько 20 години на трасі Одеса-Вознесенськ біля селища Доброслав сталося зіткнення трьох вантажівок. Водії двох фур померли на місці аварії.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Одеської області.

Вантажівка МAN рухалась у бік Вознесенська, намагаючись об'їхати запаркований на узбіччі легковик, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з фурою тієї ж марки. Водії цих вантажівок отримали смертельні травми. Одна із фур перевозила зерно.

Третя вантажівка DAF рухалася позаду першої фури у бік Вознесенська, також зіткнулася з машинами. Водій унаслідок аварії не постраждав.

Ще одна ДТП біля селища Любашівка сталася вчора близько опівночі. Водій MAN не врахував обстановку на дорозі та врізався у зерновоз такої ж марки, який вимушено зупинився на узбіччі.

У припаркованій фурі була пасажирка, яку з травмами відправили до шпиталю до відділення інтенсивної терапії місцевої лікарні.

«Стан постраждалої важкий», — повідомив начальник відділу поліції №1 Подільського районного відділу поліції Сергій Гавура.

За цими двома обставинами правоохоронці розглядали внесення відомостей за ч.1 ст. 286 Кримінального Кодексу України.

«У зв’язку з погіршенням погодних умов поліцейські закликають водіїв  бути уважними на дорозі, не перевищувати швидкість, утримуватися від небезпечних маневрів та слідкувати за тим, щоб гальма були у справному стані», — зазначили в Нацполіції Одеської області.

ДТП із зерновозом біля селища Любашівка Одеської області