Українські аграрії зможуть навчатися в одній із найкращих бізнес-шкіл світу

Компанія Agrohub та провідна світова вища бізнес-школа INSEAD запускає міжнародний освітній проект для аграріїв — AGROWFOOD leadership program. Він підійде для керівників екосистемних компаній: трейдерів, виробників сировини та обладнання, фермерських компаній та виробників продуктів харчування.

Про це повідомляє пресслужба Agrohub.

Agrohub|INSEAD AGROWFOOD leadership program навчить аграріїв:

  • розвивати основні навички лідерства за часів невизначеності,
  • відточувати стратегічне мислення,
  • краще розуміти глобальні тренди та тренди агрофуд сектора,
  • приймати ефективні рішення у сучасному VUCA-світі в умовах нестабільності та швидких змін.

«Ми твердо переконані, що освіта, співпраця та обмін досвідом є вирішальною частиною впровадження інновацій та технологій. AGROWFOOD leadership program є тією платформою знань та досвіду, де учасники з різних ланок інтенсивно взаємодіють і, таким чином, розширюють свої погляди, знаходять відповіді на актуальні питання, ростуть та розвиваються як управлінці та лідери, щоб вирішувати найважливіші світові проблеми», — зазначила CEO Agrohub та co-CEO AGROWFOOD leadership program Юлія Порошенко.

Навчання включає в себе онлайн-вебінари, а також 3-денні інтенсиви в кампусі INSEAD у Фантебло (Франція). Навчання проводитимуть російською та англійською мовами у липні та серпні 2022 року.

Зареєструватися можна за посиланням.

Agrohub — це команда висококваліфікованих аналітиків, експертів аграрного ринку та знавців найкращих управлінських практик, які допомагають аграріям обмінюватися найкращими практиками, приймати правильні рішення на основі даних та отримувати найкращі результати.

INSEAD — одна з провідних та найбільших бізнес-шкіл світу, французька бізнес-школа та дослідницький інститут. Кампуси школи розташовані в Європі, Азії та Близькому Сході; дослідницький центр розташований в Ізраїлі. Школа пропонує стаціонарну MBA-програму, програму навчання на ступінь PhD у менеджменті та інші програми.