6 лютого 2024, 15:40, Обладнання

У 2023 році співвідношення нових та «старих» клієнтів у KMZ Industries зрівнялось — Валерія Калашник

Переважна більшість замовлень року, що минув, у KMZ Industries — це модернізація та розширення вже існуючих елеваторних комплексів. Якщо у 2021 р. близько 75% замовлень завод отримував від нових клієнтів, то минулого року співвідношення нових замовників та тих, з ким ми вже працювали раніше, зрівнялося.

Про це в інтерв'ю Latifundist.com розповіла генеральна директорка KMZ Industries Валерія Калашник.

Додаткові потужності зі зберігання компанія виготовила та змонтувала для ряду господарств у Закарпатській, Черкаській, Полтавській, Чернівецькій, Житомирській та Вінницькій областях.

«До слова, деякі з цих нових силосів замінюють склади підлогового зберігання, що ще збереглися на підприємстві на додачу до вже існуючих сучасних ємностей. Якщо згадувати когось із клієнтів, то, наприклад, розширенням елеваторних потужностей продовжує займатися компанія МХП, з якою ми також давно співпрацюємо. Минулого року лише на одному з її підприємств у Львівській області нами було змонтовано три силоси і зерносушарку Brice-Baker»,— говорить Валерія Калашник.

За її словами, щодо будівництва нових об’єктів, то встановили силоси та транспортне обладнання KMZ Industries на елеваторних комплексах на Тернопільщині та Черкащині. Ці проєкти матимуть продовження і в 2024 році.

«Долучилися до проєкту, який реалізувала компанія Alterra Group у великому логістичному центрі PORT Lviv Logistic Center, встановивши там силоси для зберігання пелет і транспортне обладнання. Працюємо, щоб кожному замовнику запропонувати унікальне та ефективне рішення»,— розповідає генеральна директорка.