Вчора, 15:00 Обладнання

Глобальний ринок зернових силосів і обладнання зросте на $1,04 млрд з 2024 по 2028 рік

Глобальний ринок зернових силосів і допоміжного обладнання зросте на $1,04 з 2024 по 2028 рік завдяки зростанню попиту на зберігання зерна, повідомляє Technavio.

Цікаве і корисне про елеватори та зберігання зерна дивіться на нашому YouTube-каналі

За прогнозами, ринок зростатиме на рівні майже 4,95% протягом прогнозованого періоду. Збільшення попиту на зберігання зерна стимулює зростання ринку, з тенденцією до збільшення уваги до оцинкованих зернових силосів. 

Виробники зернових силосів і допоміжного обладнання стикаються зі зростанням витрат на виробництво через коливання цін на сировину, насамперед на сталь і алюміній. Ці матеріали складають значну частину собівартості продукції. Макроекономічні чинники, такі як інфляція, вартість робочої сили та зміни регуляторної політики, впливають на вартість цієї сировини.

«У квітні 2022 року ціни на сталь і алюміній досягли рекордно високого рівня порівняно з лютим 2022 року, що змусило постачальників сировини перекласти збільшені витрати на нижчі галузі. Ця невизначеність і дисбаланс між попитом і пропозицією можуть перешкоджати зростанню глобального ринку зернових силосів і допоміжного обладнання протягом прогнозованого періоду. Виробники не впевнені щодо планів закупівель сировини через нестабільність цін на сировину», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: ТОП компаній США з найбільшими елеваторними потужностями