23 квітня 2024, 14:45, Експорт

Трейдингова компанія Лігрет Трейдінг планує розвивати власну інфраструктуру для перевалки зерна на воді

Компанія «Лігрет Трейдинг»  планує будувати довгострокову модель бізнесу, тому для цього їй необхідна певна інфраструктура, навіть якщо в найближчі роки вона може своєрідним тягарем. 

Про це розповів керівник аграрного напряму компанії «Лігрет Трейдинг» Михайло Тимощук в інтерв’ю Latifundist.com.

«Ми вже бачимо, як це монетизувати, які товарні потоки можна через неї пропустити. Але в будь-якому разі, наявність ефективної власної інфраструктури може стати надзвичайно гарною основою для розвитку трейдингу в майбутньому»,— говорить Михайло Тимощук. 

Компанія працює як на великій воді, так і на Дунаї.

«Зараз вже ведемо перемовини з перевалками, які можуть завантажувати «хенді». Плануємо зайти і в цю історію, назбирати 25-30 тис. т кукурудзи і відвантажити «хендік». Зараз процес вже на стадії фіналізації. Взагалі, ми знайшли варіанти й можливості для більш активного розвитку компанії і в перспективі плануємо диференціювати трейд. З одними покупцями працювати через костери, бо вони більш гнучкі, і там є прямий варіант. А з іншими — через «хенді», тому що вони дозволяють відвантажувати більші партії зерна, що нас повністю влаштовує»,— пояснює керівник «Лігрет Трейдінг».