24 листопада 2023, 12:38, Логістика

Поляки планують заблокувати п'ятий пункт пропуску

За непідтвердженою інформацією польскі перевізники мають наміри поширити блокування на пункт контролю «Нижанковичі — Мальховіце». Там електронна черга з вантажних автомобілів на виїзд з України зросла з 1300 до 2000 автомобілів.

Про це повідомляє Державна митна служба.

Що стосується інших пунктів пропуску, які блокуються перевізниками, то:

На п/п «Шегині — Медика» пропуск автобусів та легковиків здійснюється у звичайному режимі, проте вантажні транспортні засоби не пропускають взагалі.
 
Перед п/п «Медика» у напрямку «в’їзд в Україну» черга з вантажівок налічує близько 1500 авто. Зі сторони України реальна черга наразі відсутня. У системі «еЧерга» в очікуванні близько 1000 авто.
 
Польські страйкарі продовжують блокувати пункт пропуску «Рава-Руська — Хребенне». Черга вантажних автомобілів на польській стороні становить 600 авто. У системі «еЧерга наразі зареєстровано 1022 вантажівки.
 
На МПП «Краківець — Корчова» страйк польських перевізників триває. Пропуск автобусів та легковиків здійснюється у звичайному режимі. Черга у напрямку «в’їзд в Україну» з вантажних автомобілів на польській стороні налічує понад 1200 одиниць.
 
Продовжується страйк польських перевізників перед пунктом пропуску «Дорогуск». Стало відомо, що протестувальники ймовірно отримали погодження на проведення страйку від Департаменту транспорту Міністерства інфраструктури Республіки Польща до 01 лютого 2024 року.