Трейдингова компанія Лігрет Трейдінг планує розвивати власну інфраструктуру для перевалки зерна на воді

Компанія «Лігрет Трейдинг»  планує будувати довгострокову модель бізнесу, тому для цього їй необхідна певна інфраструктура, навіть якщо в найближчі роки вона може своєрідним тягарем. 

Про це розповів керівник аграрного напряму компанії «Лігрет Трейдинг» Михайло Тимощук в інтерв’ю Latifundist.com.

«Ми вже бачимо, як це монетизувати, які товарні потоки можна через неї пропустити. Але в будь-якому разі, наявність ефективної власної інфраструктури може стати надзвичайно гарною основою для розвитку трейдингу в майбутньому»,— говорить Михайло Тимощук. 

Компанія працює як на великій воді, так і на Дунаї.

«Зараз вже ведемо перемовини з перевалками, які можуть завантажувати «хенді». Плануємо зайти і в цю історію, назбирати 25-30 тис. т кукурудзи і відвантажити «хендік». Зараз процес вже на стадії фіналізації. Взагалі, ми знайшли варіанти й можливості для більш активного розвитку компанії і в перспективі плануємо диференціювати трейд. З одними покупцями працювати через костери, бо вони більш гнучкі, і там є прямий варіант. А з іншими — через «хенді», тому що вони дозволяють відвантажувати більші партії зерна, що нас повністю влаштовує»,— пояснює керівник «Лігрет Трейдінг».